Ούλτραμαν 2 – Επεισόδιο 1

Στον 21ο αιώνα, στη Γη συμβαίνουν διάφορα μυστηριώδη γεγονότα, προκαλώντας ξαφνικά τα τέρατα. Ο αξιωματικός του EGG3 Chōichirō Hikari εξερευνήθηκε για να συμμετάσχει στην Επιστημονική Φρουρά στη Γη, αλλά ενώ ήταν πίσω, συνδέθηκε με τον Ultraman Joneus, ένα Ultra Person of U40 που στάλθηκε από τους αδελφούς του για να πολεμήσει εναντίον των απειλών από τέρατα και τις ξένες εισβολές. Αυτό επιτρέπει στη νεολαία να γίνει Ultraman εναντίον αμέτρητων εχθρών διατηρώντας παράλληλα την ταυτότητά του μυστικό από τους συναδέλφους του. [1] [2] Σχεδόν στη μέση της σειράς, τόσο ο Hikari όσο και ο Joneus έχασαν τη ζωή τους από την καταπολέμηση του Parasite Spirit. Ήταν ενθουσιασμένοι με το Ultra Planet U40 από τον Elek και ανακάλυψαν τη σύνδεση του Ultra People με τη Γη στο παρελθόν. Ο Hikari και ο Joneus αναζωπυρώθηκαν στον εν λόγω πλανήτη και βοήθησαν να αποφύγουν τους εισβολείς Badel Tribe να ανακτήσουν το κλεμμένο Ultra Mind.

Ξεκινώντας από το επεισόδιο 28, ο Daisuke Gondo γίνεται νέος καπετάνιος στην Επιστημονική Φρουρά. Παρά τη βραχώδη αρχή τους, η ομάδα μαθαίνει να τον δεχτεί λόγω της μεγάλης διαίσθησής του και του αδελφικού εντόμου. Η Αία θα επέστρεφε στη Γη για να προειδοποιήσει το Hikari και την Επιστημονική Φρουρά της εισβολής της Heller Empire, μιας αποστασιοποιημένης ομάδας υπέρ ανθρώπων που εισέβαλαν στον κόσμο του σπιτιού τους και είδαν τη Γη ως τον επόμενο στόχο τους λόγω της εμπλοκής του Joneus. Η Heller Empire ήταν υπό την ηγεσία του Heller, ο οποίος εξορίστηκε εξαιτίας της κατάχρησης του Ultra Mind για αθανασία.

Στην Επιστημονική Φρουρά δόθηκε η Ultria, ένα αρχαίο θωρηκτό που έκανε ο Ultra People για να αντιμετωπίσει τις προσπάθειες εισβολής του Στρατού του Heller. Στα τέσσερα τελευταία επεισόδια, ο Heller έστειλε εισβολή πλήρους κλίμακας στη Γη για να σκουπίσει την ανθρωπότητα, αφού φοβόταν ότι θα συνεργαστούσε με τους υπόλοιπους ανθρώπους Ultra. Η Επιστημονική Φρουρά παραβίασε τον Γήπεδο Αυτοάμυνας της Γης για να μεταβεί στο διάστημα, ενώνοντας τις δυνάμεις με τις υπόλοιπες αντιστάσεις U40 για να σχηματίσει το U Fleet και επιτέθηκε στη βάση του Τιτανίου στον Κρόνο για να αποτρέψει την είσοδο περισσότερων δυνάμεων εισβολής στη Γη. Στην U40, η Επιστημονική Φρουρά έκανε μια επικίνδυνη προσπάθεια να γλιστρήσει στην πόλη Heller για να αποδυναμώσει την υπεράσπισή της καθώς ο στόλος U επιτέθηκε στις δυνάμεις του Heller στην εξωτερική ατμόσφαιρα του πλανήτη.

Όταν η Επιστημονική Φρουρά επρόκειτο να σκοτωθεί από τον Mac Datar, το μυστικό του Hikari εκτέθηκε για να σώσει τους συντρόφους του πριν συνδεθεί με τα υπόλοιπα επτά Ultras για να εξοντώσει τις προσπάθειες του Heller να δραπετεύσει. Με τη διάσωση της Amia και του Μεγάλου Φασκόμου, ο Heller πέθανε στην επακόλουθη έκρηξη, καθώς ο U40 γιόρτασε τη νίκη του. Ο Ιωνέας τελικά χωρίστηκε από το Χικάρι και πέρασε αρκετούς μήνες για να παρατηρήσει τη Γη με την αδερφή του Αμία. Αφού διαβεβαίωσαν ότι η ειρήνη είχε επιστρέψει, αποχαιρετούν την επιστημονική φρουρά και υποσχέθηκαν να επιστρέψουν όταν απειληθεί και πάλι η ασφάλεια της Γης.

(Visited 5 times, 11 visits today)

Σχετικά Βίντεο

LEAVE YOUR COMMENT

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *